FRITIDSBATTERI

Fritidsbatteri

Det korrekte fritidsbatteri sikrer at dit udstyr virker

Campingvogne og autocampere har brug for strøm til udstyret for at gøre rejsen eller ferien mere sikker og tryg. I de fleste tilfælde er det et fritidsbatteri som driver de vigtige funktioner såsom køleskab, vandpumpe, radio, GPS, varme, air-condition osv. Exide nye fritidsbatteri sortiment sikre, at udstyret fungerer og opfylder behovene hos både private og professionelle brugere. Med et korrekt fritidsbatteri i campingvognen eller autocamperen kan du nyde ture uden at være bekymret for, om vigtige funktioner ikke længere fungerer. Dele af fritidsbatteri sortimentet er desuden certificeret af DNV for tryg og sikker produktkvalitet.

Vælg det rigtig batteri i 3 trin:
› Overvej, hvordan batteriet skal anvendes
› Vælg batteritype baseret på de krav, som anvendelsesområdet stiller
› Udregn dit energibehov, og vælg det batteri, der passer bedst

 

Download brochure om fritidsbatterier

es950

EQUIPMENT GEL er batterier udviklet til moderne fritids køretøjer med meget elektrisk udstyr og stort energibehov. Deres konstruktion betyder at de er fleksible at installere, da de kan monteres i passagerkabinen og kan placeres liggende.

Om Equipment Gel batterier

Marin_Eng_1_3

ep450

DUAL AGM-batterier er designet til brug i moderne mobilhomes og campingvogne. Deres design giver flere fordele, f.eks. fleksibel installation. De er svind- og lækagesikre og behovet for syrekontrol og vandpåfyldning er helt elimineret, samtidig med at holdbarheden ved lagring er meget god

Om Dual AGM batterier

Marin_Eng_1_2

er550

DUAL-batterier er designet som strømforsyning i traditionelle campingvogne og mobil homes. Batterier af DUAL-typen skal monteres opretstående, de er lækagesikre og monteret med central udluftning og eksplosionshæmmende filter.
Om Dual batterier

Marin_Eng_1_2