EXIDE PREMIUM BILBATTERIER

BEDST

Bilbatteri

Bilbatterier med 50% højere lademodtagelighed

LVSV_15         LVSV_17

De nye Premium Carbon Boost bilbatterier har 30% ekstra startkraft og op til 50% højere lademodtagelighed end et almindelige standardbatteri. Det skyldes, at det aktive materiale i de negative plader er tilsat kuladditiver, en teknologi udviklet af Exide i forbindelse med udviklingen af AGM– og EFB-batterier.

Se sortimentsliste over Exide Premium Carbon Boost

Fordele ved Premium Carbon Boost bilbatterier
› 30 % ekstra startkraft
› Op til 50 % større lademodtagelighed
› Ideelle til biler med meget elektrisk udstyr og stor motor
› Ideelle til brug i varme og kulde samt til bykørsel
› Konstruktion baseret på erfaringer fra originalbatterier til bilindustrien
› Opfylder de krav, der stilles til OE-batterier
› Stort sortiment, der dækker ca. 90 % af bilparken

 

LVSV_3_8  LVSV_3_12  LVSV_3_3  LVSV_3_9  LVSV_3_10LVSV_3_8

 

Bilbatteri Premium

Under afladning dannes der ikke-ledende sulfatkrystaller, som gradvist reducerer pladernes elektriske ledningsevne. Takket være kulstofadditiverne opretholdes en bedre ledningsevne under afladningen, hvilket øger lademodtageligheden væsentligt i forhold til bilbatterier uden kulstofadditiver.

 

Bilbatteri Carbon Boost

Premium Carbon Boost øger lademodtageligheden med op til 50 % på et delvist afladet batteri.
Det betyder, at bilbatteriernes ladetilstand generelt vil være højere, og at risikoen for, at bilbatteriet aflades helt, er væsentligt lavere.*

Ønsker du at læse mere om Premium Carbon Boost bilbatteri eller om nogle af vore andre typer af bilbatterier så finder du  mere information i vores brochure.

Vi har desuden udarbejdet en guide som nemt og overskueligt fortæller hvordan du opbevarer og vedligeholder dit batteri mest optimalt.  Du finder guiden her.

 

Anerkendt af førende bilproducenter
Exide har leveret blybatterier til bilproducenter i over 100 år. Vi er kendt for at udvikle de teknisk mest avancerede produkter i branchen, og vi var de første til at lancere batterier til Start-Stop-biler på det europæiske marked i 2004. Bilproducenterne har tillid til kvaliteten af vores produkter og vores fokus på høj produktionskvalitet.
Vi samarbejder med førende bilproducenter som f.eks.: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Jaguar Land Rover, Lancia, Mini, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Suzuki, Toyota, Volkswagen Group, Volvo