EXIDE ENDURANCEPRO LASTBILBATTERIER

Lastbilbatterier til krævende cyklisk brug

 

Fordele 

› +50% cyklisk levetid sammenlignet med standardbatterier til lastbiler (avanceret SHD-teknologi (Super Heavy Duty)  med glasfibermåtte som separator)

› Ideelle lastbilbatterier til langturslastbiler med komfortudstyr, der gør ’livet om bord’ mere behageligtPerfekt til lastbiler med hydraulisk/elektrisk lift

› Øget holdbarhed

› Lav vedligeholdelse – det kan være nødvendigt at påfylde vand

› Konstruktion baseret på erfaringer fra originalbatterier

 

           

 

 

 

Super Heavy Duty (SHD) og Heavy Duty Extra (HDX) 

Exide benytter sig bl.a. af flg. 2 batteriteknologier konstrueret til specielle applikationer:

Batterierne i Exide EndurancePro serien er alle SHD-batterier. SHD-batterier er specielt udviklede til at klare svære dybdeudladninger og egner sig derfor særdeles godt til f. eks. busser og andre køretøjer som kører korte strækninger og har et stort energibehov
Det bør nævnes at der anvendes separatorer at glasfiber i SHD-batterierne og at de opfylder EN-normens krav E3.

Heavy Duty Extra, eller HDX, er konstrueret for at tilbyde maksimal skuldestartstrøm til erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner.
En speciel indfatning af pladegrupperne giver en rigtig god vibrationsmodstand V3. Batterierne er også udstyrede med udluftningskanaler i låget. Alle Exides PowerPro batterier er HDX-batterier.

Fælles for begge serier er også at de sjældent eller aldrig anvendes til at starte motorer i meget lave temperaturer.

 

Exides batteriladere sikrer at dit batteri oplades optimalt hver gang

Exide Technologies har udviklet en serie af højteknologiske og avancerede batteriladere til 12-voltsbatterier. Laderne er praktiske og nemme at bruge og sikrer en optimal ladning af dit batteri hver gang. Laderne kan anvendes til mange forskellige køretøjer og blysyre-batterier. 
Laderne fra Exide er helautomatisk og har indbygget temperaturkompensator, hvilket gør laderne specielt velegnede til vort nordiske klima. Desuden har laderne har også indbyggede sikkerhedsanordninger, som registrerer, hvis der er fejl på batteriet.
Exides ladere passer til alle typer batterier fra 1 Ah op til 300 Ah. Laderen har også indbygget lampe, for montering i mørke, special-designede  polklemmer for optimal ladning samt kabler, som nemt kan rulles rundt om laderen for at lette håndteringen. Vores ladere har alle de finesser, som vi ved, at vores kunder kan have nytte af. Vi er eksperter indenfor batterier. Nu tilbyder vi en lader, som udnytter den viden.
Pas godt på dine batterier, med en batterilader fra Exide, så holder de længere.

Læs mere om Exides ladere her