EXIDE POWERPRO AGRI & CONSTRUCTION TRAKTOR BATTERI

Et traktor batteri til mere end bare traktorer

PowerPro Agri & Construction traktor batteriet er meget velegnede til brug i traktorer. Men batteriets design er specialudviklet, så det kan benyttes til mange typer af maskiner indenfor både landbrug, skovbrug og byggesektoren.
Batteriet opfylder de store krav fra OEM-virksomheder indenfor disse erhverv og sikrer enestående driftssikkerhed samt høj startkraft og kapacitet.

 

Fordele 

› Uovertruffen startkraft (flere plader og mere aktivt materiale, der maksimerer gitteroverfladen)

› Specialdesignet til maskiner til brug inden for landbrug, skovbrug og byggesektoren

› Robust og driftssikkert design med hotmelt-fiksering af pladerne

› Bredt sortiment, inklusive specialbatterier

› OE-design og konstruktion (originale dele)

› Vedligeholdelsesfrit – ingen påfyldning af vand

     

 

Tre afgørende faktorer ved valg af batteri:

 

Vibrationsmodstand:

For lastbiler, hvor batterierne er installeret på karosseriets bagende (f.eks. EURO 5-/EURO 6-lastbiler), er det et krav, at batterierne er robuste og har en høj vibrationsmodstand, hvis man vil undgå driftsforstyrrelser. Batterier med en høj vibrationsmodstand er også et krav til køretøjer, der kører på dårlige veje eller i ujævnt terræn.

Cyklisk holdbarhed:

En høj cyklisk holdbarhed er vigtigt for batterier, der anvendes til langturslastbiler, varevogne, der anvendes i tæt bytrafik, og andre erhvervskøretøjer med stort energibehov. Et batteri med høj cyklisk holdbarhed har maksimal levetid og sikrer, at køretøjet altid vil starte.

 

Startkraft:

Den høje startkraft betyder, at motoren også starter, når det er koldt, hvilket er et absolut krav for mange energikrævende køretøjer inden for landbruget og byggesektoren.