MARINEBATTERI

Marinebatteri

Exide marinebatteri sikrer et bådliv uden bekymringer

Med et korrekt marinebatteri får du et bådliv uden bekymringer. Til søs er din sikkerhed og trivsel afhængig af om der er tilstrækkelig strøm til bådens udstyr. Det er primært bådens batteri, der driver vigtige funktioner såsom startmotor, radio, GPS og lanterner. Exides nye marienbatteri sortiment sikrer, at udstyret fungerer og dækker de behov som både professionelle og private bådejere har.
Med det korrekte marinebatteri kan du nyde sejladsen uden at bekymre dig om vigtige funktioner vil gå i stå. Det nye sortiment af marinebatterier er også første valg blandt bådproducenter og dele af batterisortimentet er DNV-certificeret.

Før du vælger et marinebatteri til din båd, er det vigtigt at identificere bådens energibehov, bådens elektriske system og hvordan bådbatteriet skal bruges. Vi har opdelt energibehovene i tre hovedgrupper.

 

Læs vores marinebrochure »

START marine batterier er designet til at levere en høj startstrøm. Batterierne anvendes i reglen som strømkilde til start af både med standardudstyr men også som del af batteriinstallationen i både med meget elektrisk udstyr. Ved denne type brug holdes batterierne fuldt opladet, eftersom generatoren hurtigt lader dem op under drift. Marine batterier, der anbefales til start, har en god ydeevne og lang levetid, og START-sortimentet er udviklet til at dække opstartsbehov for alle typer bådmotorer

Marin_Eng_1_1

DUAL marine- og fritidsbatterier er designet til brug i både, der har en fælles batteri bank til bådens strømforsyning, men batterierne kan også bruges fx til elektriske spil, propeller eller andet udstyr. Disse typer af installationer medfører, at batterierne bliver delvist afladet under brug og de er derfor konstrueret med en forstærket plattsats. DUAL sortimentet er løsningen til at dække energibehovet i de fleste af små og mellemstore både

 

Marin_Eng_1_2

EQUIPMENT marinebatterier er batterier designet til brug i både med særskilte batteribanker til elektrisk udstyr. Det gælder strømforsyning til f.eks. navigation, redningsudstyr, sikkerhed og komfort. Denne type installation indebærer, at marinebatterierne bliver delvist, eller endda dybt afladet under drift, og derfor er det nødvendigt med marinebatterier, der kan håndtere intensiv cyklusdrift. Sortiementet af EQUIPMENT marinebatterier er løsningen, der dækker energibehovet for alt fra små elektroniske enheder til reservekraft.

Marin_Eng_1_3