EXIDE DUAL MARINE- OG FRITIDSBATTERIER

Fritidsbatterier

Marine- og fritidsbatterier – vedligeholdelsesfrie og lækagesikre

Exides Dual marine- og fritidsbatterier er designet til brug i både, der har en fælles batteri bank til bådens strømforsyning, men batterierne kan også bruges fx til elektriske spil, propeller eller andet udstyr. Disse typer af installationer medfører, at batterierne bliver delvist afladet under brug og de er derfor konstrueret med en forstærket plattsats. DUAL sortiment er løsningen til at dække energibehovet i de fleste af små og mellemstore både

DUAL fritidsbatterier er designet til strømforsyning af traditionelle campingvogne og autocampere. Batterier af DUAL-typen skal monteres opretstående, de er lækagefri, og de er forsynet med central udluftning og eksplosionshæmmende filter. De kræver ikke megen vedligeholdelse, og kontrol af syreniveau og opladningstilstand udføres nemt ved hjælp af en opladningsindikator. Batterierne er robuste og kan klare normale mekaniske påvirkninger. DUAL-batterierne er frit ventileret, dvs. de har frit flydende elektrolyt, de bruger Ca/Sb-teknologi og er udviklet specielt til anvendelse i fritidssektoren.

 

 

Marin_Eng_1_2

 

 

Marin_Eng_4_1   Marin_Eng_4_2   Marin_Eng_4_8   Marin_Eng_4_9

 

 

Egenskaber
Marin_Eng_6_3 Marin_Eng_6_2 Marin_Eng_6_1
Batterierne er mærket med Wh som viser det maksimale energiudtag mellem to opladninger.

Eksempel på forbrug:
25W lampe x 4 h = 100 Wh.
 

cat logo

 

 
 

 

Den positiv plade er tilsat antimon for en jævnere syrefordeling og øget levetid.

 

Læs mere om Exides batterier til fritidsbrug »

Læs mere om Exides batterier til marinebrug »

Exides batteriladere sikrer optimal opladning af dit batteri – læs mere her »

 

Vidste du?
Hvis den valgte batteriteknologi ikke dækker køretøjets energibehov, kan man enten øge antallet af parallelkoblede batterier eller opgradere til AGM- eller GEL-teknologi.