EXIDE EQUIPMENT GEL BATTERI

Gel batteri

Et Equipment GEL batteri er pladsbesparende med op til 30%

Batterierne i EQUIPMENT GEL batteri sortimentet er beregnet til moderne fritid med masser af elektrisk udstyr og store energibehov. Batteriernes design giver mulighed for fleksibel installation, da de kan monteres i kabinen og placeres liggende. De er desuden – takket være deres høje energitæthed – pladsbesparende med op til 30% mindre pladsbehov. Et GEL batteri er spild- og lækage-sikkert og behovet for kontrol af syreniveau og vandpåfyldning er fuldstændig afskaffet samtidig med at holdbarheden under opbevaring er meget god. GEL batterierne er desuden produceret i et meget robust design, der kan modstå kraftige vibrationer.

Konstruktionen af et GEL batteri betyder, at batterisyren har en geléagtig konsistens og der skal aldrig påfyldes vand eller væskestanden kontrolleres. Gel batterier har meget høj modstandsdygtighed over for dybde afladning og vibrationer. Bruges i f.eks køretøjer med krævende elektrisk udstyr.

 

 

Marin_Eng_1_3

 

Fordele ved START AGM

› Vedligeholdelsesfrit

› Lang holdbarhed

› Fri montering

› Lækagefrit

› Kan monteres liggende

› Høj modstandsdygtighed mod vibrationer

› Høj energitæthed

 

Marin_Eng_4_4   Marin_Eng_4_5   Marin_Eng_4_6   Marin_Eng_4_10

 

Maritime_Type Approved Product_rgb

Læs mere om DNV »

 

Marin_Eng_7_3 Marin_Eng_7_2 Marin_Eng_7_1

 

Batterierne er mærket med Wh som viser det maksimale energiudtag mellem to opladninger.

Eksempel på forbrug:
25W lampe x 4 h = 100 Wh.

DNV certifikat GEL »

Produktblad Equipment GEL »

Opladning af batteri »

Læs mere om Exides marinebatterier i brochuren »

Læs mere om Exides fritidsbatterier i brochuren »

 

Et skridt foran
Exides forskning- og udviklingsafdeling har altid været ét skridt foran i den teknologiske udvikling på batteriområdet og udvikler løbende nye, innovative produkter. Produktionen finder sted i ISO-/TS-certificerede fabrikker, hvilket er kundernes garanti for, at produkterne produceres på en effektiv måde i overensstemmelse med de strengeste kvalitets- og miljøkrav.
Exides omfattende salgs- og distributionsnet sikrer høj service og leveringssikkerhed. Virksomheden har også egne genvindingsanlæg til håndtering af brugte batterier. Det betyder, at brugte batterier genanvendes som råmateriale i produktionen af nye batterier.