EXIDE START AGM MARINE BATTERI

AGM marine batteri

START AGM marine batteri som ikke kræver vedligeholdelse

Et START marine batteri er designet til at levere en høj startstrøm. Anvendes i reglen som strømkilde til start af både med standardudstyr men også som del af batteriinstallationen i både med meget elektrisk udstyr. Ved denne type brug holdes batterierne fuldt opladet, eftersom generatoren hurtigt lader dem op under drift. Et marine batterier, der anbefales til start, har en god ydeevne og lang levetid, og START -sortimentet er udviklet til at dække opstartsbehov for alle typer bådmotorer.

Batterier med AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat) er meget avancerede batterier, hvor syren er absorberet i en glasmåtte, og det er aldrig nødvendigt at kontrollere væskeniveauet.

 

 

Marin_Eng_1_1

 

Fordele ved START AGM

› Vedligeholdelsesfrit

› Lang holdbarhed

› Fri montering

› Lækagefrit

› Kan monteres liggende

› Høj modstandsdygtighed mod vibrationer

› Høj opladningsmodtagelighed
 

Marin_Eng_4_4   Marin_Eng_4_5   Marin_Eng_4_6   Marin_Eng_4_7

 

Maritime_Type Approved Product_rgb

Batterierne er DNV-GL godkendte
DNV•GL er en internationalt certificeringsinstitution til blandt andet materialer, komponenter, produkter og systemer.
Læs mere om DNV »

 

Egenskaber
Marin_Eng_5_3 Marin_Eng_5_2 Marin_Eng_5_1
Måleenheden for marine startkraft angives i MCA (strøm) og måles ved 0°C
DNV certifikat AGM »

Opladning af batteri »

Læs mere om Exides marinebatterier i brochuren »

Læs mere om Exides fritidsbatterier i brochuren»

 

Fuldautomatiske ladere til optimeret ladning af dit batteri
Exide lancerer nu fire videreudviklede versioner af sine batteriladere. De fuldautomatiske ladere sikrer, at batteriet lades helt op selv ved lave temperaturer. De har individuelle ladekurver tilpasset forskellige batteriteknologier og temperaturkompensering, og så er de sikre for brugeren.

Vores ladere er også nemme at tage med, så man altid har en løsning lige ved hånden, hvis der skulle opstå problemer med et afladet batteri. Vores ladere sikrer optimal ladning af batterierne.

Laderne har også indbyggede sikkerhedsanordninger, som registrerer, hvis der er fejl på batteriet. Exides ladere giver optimal ladning og passer til alle typer batterier fra 1 Ah op til 300 Ah. Laderen har også indbygget lampe, for montering i mørke, specialdesignede  polklemmer for optimal ladning samt kabler, som nemt kan rulles rundt om laderen for at lette håndteringen. Vores ladere har alle de finesser, som vi ved, at vores kunder kan have nytte af.

Vi er eksperter indenfor batterier. Nu tilbyder vi en lader, som udnytter den viden.  Pas godt på dine batterier, med en batterilader fra Exide, så holder de længere.

Læs mere om Exides opgraderede batteriladere her